Welkom bij labelstickers.nl - Goedkope labels voor uw labelwriter!

betaalmethoden

Klachten en Retouren

Ons assortiment is met zorg samengesteld en we verkopen alleen producten van goede kwaliteit. Ondanks dat al onze bestellingen met zorg worden ingepakt kan er natuurlijk iets mis gaan.

Ontevreden over het product

Waneer het product niet voldoet aan de verwachtingen kunt u gebruik maken van uw retourrecht. Alvorens u het product retour stuurt moet u de retourzending binnen 14 dagen kenbaar maken bij onze klantenservice. U kunt dit per e-mail op info@labelstickers.nl of telefonisch op 040 787 93 14 doorgeven. Wanneer het product door ons is ontvangen krijgt u binnen 5 werkdagen het aankooopbedrag retour op uw bankrekening.

Beschadigde zending

Wanneer een bestelling beschadigd bij u arriveert adviseren wij u contact op te nemen per e-mail op info@labelstickers.nl of telefonisch op 040 787 93 14. Mogelijk wordt er gevraagd om een foto te maken ter bevestiging of de bestelling retour te sturen. Onze klantenservice zal uw klacht naar ieders tevredenheid oplossen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

T&Mshop
Collse heide 54
5674VN Nuenen
Tel: 040 7879314
Mail: info@labelstickers.nl

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging.Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar labelstickers.nl bij is aangesloten.