Welkom bij labelstickers.nl - Goedkope labels voor uw labelwriter!

betaalmethoden

Betaling

Wij hanteren als betaalmethode:

Ideal betalen

Ideal betalen is veilig betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Dit betaalmiddel is alleen beschikbaar voor Nederlandse rekeninghouders. U kunt met Ideal betalen als u een rekening heeft bij een van deze banken: ABN AMRO, ASN, Rabobank, Friesland Bank, ING, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot

Mistercash

Mistercash is gericht op Belgische rekeninghouders. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig en veilig online betalen. De betaling geschiedt aan de hand van de gegevens van de klant en het kaartnummer. Vervolgens wordt er nog een identificatie check gedaan zoals dat gebruikelijk is bij de eigen bank.

Direct Ebanking of SofortBanking

SofortBanking is met name populair in Duitsland maar daarnaast wordt dit ook in Oostenrijk, Zwitserland en Belgie gebruikt als online betaalmiddel.

Achteraf betalen - Ecare

Ecare is een betaaloplossing waarbij u achteraf kunt betalen. U ontvangt eerst het product en heeft daarna 2 weken de tijd om de betaling te voldoen. Deze betaling wordt afgehandeld door onze paymentprovider. Doordat we deze achterafbetaling uitbesteden aan onze paymentprovider en deze hiervoor extra kosten berekend vragen wij voor deze betaalwijze €7,50- extra per bestelling.

Paypal

Paypay is betalen met uw e-maiadres. U moet reeds een PayPal account hebben wilt u hier gebruik van maken. PayPal is een internationale betaalmethode die vooral veel gebruikt wordt bij aankopen op Ebay. Het wordt als een voordeel gezien dat er hierbij geen rekeningnummers/creditcardnummers vrijgegeven worden

Vooruitbetaling per bank

U ontvangt onze bankgegevens per mail en kunt het geld overmaken via internetbankieren van uw eigen bank.